CENTRU DE PERFECTIONARE A SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PRODUCTIEI SI DISTRIBUTIEI ALIMENTELOR IN SCOPUL ASIGURARII CALITATII
DIRECTOR PROIECT
SUMA ALOCATA (USD)
TOFAN IOAN
118000
Descrierea proiectului: OBIECTUL PROIECTULUI IL REPREZINTA ORGANIZAREA UNUI CENTRU DE EDUCATIE PERMANENTA DESTINAT PERFECTIONARII CONTINUE AL SPECIALISTILOR DIN DOMENIUL PROCESARII, CONSERVARII SI COMERCIALIZARII PRODUSELOR ALIMENTARE PERISABILE. A FOST ELABORAT UN PACHET DE DISCIPLINE CARE FUNDAMENTEAZA PREGATIREA IN ACEST DOMENIU SI INTRODUCE CONCEPTE SI NORME INTERNATIONALE PRIVIND MENTINEREA INSUSIRILOR CALITATIVE ALE PRODUSELOR ALIMENTARE PRIN ASIGURAREA CONTINUITATII LANTULUI FRIGORIFIC SI A FOST CREATA BAZA MATERIALA CORESPUNZATOARE IN 4 NOI LABORATOARE DE TEHNICA FRIGULUI SI MICROBIOLOGIE.
UTILIZAREA FRIGULUI ARTIFICIAL LA PROCESAREA, DEPOZITAREA SI COMERCIALIZAREA PRODUSELOR ALIMENTARE P de I.TOFAN, C.TOFANlucrare elaborata in cadrul proiectului.
aparuta la Editura AGIR, BUCURESTI, in anul 2002. Cod ISBN: 973-8130-79-4 Localizare: -